Acrylaat freesletter luxe

Acyrlaat freesletter luxe – Onverlicht
De acyrlaat freesletter luxe (onverlicht) is een acrylaat freesletter welke geschikt is om binnen en buiten toe te passen.
Het materiaal is beschikbaar in de diktes 8 en 19 mm en merkt zich door zijn sterkte, kleurechtheid en de onderhoudsvriendelijke kenmerken.
De letters zijn uiterst gemakkelijk (zelf) te monteren. De acrylaat freesletter luxe is aan de voorzijde voorzien van een RVS304 plaat van 0,8 mm dik welke beschikbaar is in 8 RVS kleuren.
Als meerprijs is deze ook in een RVS 316 uitvoering beschikbaar.

Acyrlaat freesletter luxe – Verlicht
De acyrlaat freesletter luxe (verlicht) is een indirecte verlichte acrylaat freesletter welke geschikt is om binnen en buiten toe te passen.
Het materiaal is beschikbaar in de diktes 8 en 19 mm. Met de speciaal ontwikkelde LED verlichting geven deze letters een ongekende (indirecte) verlichting, die zeer goed toe te passen is in uw (winkel)interieur.
Deze acrylaat freesletter luxe kan geleverd worden met 8 exclusieve RVS kleuren en is eventueel ook leverbaar in RVS316. Het materiaal kenmerkt zich door zijn sterkte, kleurechtheid en de onderhoudsvriendelijke kenmerken.
De letters zijn uiterst gemakkelijk (zelf) te monteren.

Kleurkeuze acrylaat

Kleurkeuze sandwichplaat RVS/metal look

Montage toebehoren

Specificaties

Basis Materiaal
Acrylaat/RVS
Letter Hoogte  50 – 1900 mm
Reliëf (dikte)  3 – 8 – 19 – 30 mm
Montage Opties / Montage Options
8 – 20 mm PVC
Verlichting
N.v.t.
Minimale Hoogte 50 mm
Maximale Hoogte 1900 mm
Kleur Voorzijde Alle RAL Kleuren
Kleur Achterzijde RVS goud, zilver, brons, zwart